Belépés
furaila.blog.xfree.hu
"Nem az a fontos, hogy milyen iskolákat végeztél, hogy mit dolgozol, hanem hogy milyen EMBER vagy!" BMI ******
2005.10.25
Offline
Profil képem!
Linktáram, Blogom, Képtáram, Videótáram, Ismerőseim, Fecsegj
Irán ellenes hazug propaganda
  2008-08-10 21:06:19, vasárnap
 
   
  Dohán Mihály levele Vadai Zsoltnak
az Irán ellenes hazug zsidó propagandáról

Kedves Barátaim!

Ez egy hirtelen, erős felindulásban elkövetett írás. Válasz a Vadai Zsolt által küldött képsorozatra. Ennek megfelően kéretik olvasni.
D.M.

Kedves Zsolt!

Volt egy amerikai munkatársam, aki innen Szaud-Arábiába ment dolgozni. Onnan írta, hogy egyszer megállították az utcán és kényszerítették, hogy végignézze, amint valakinek nyilvánosan levágták a kezét büntetésből. A nyilvános lefejezés is divatban van az "USA leghűségesebb arab szövetségesénél". (Az utóbbi kifejezést a National Geographicban olvastam egyszer.) Ez azonban sosem háborította föl az USA-t és sosem lépett fel az "emberi jogok" ottani megsértése ellen.

Ha valaki borzalmakat akar látni, nézze meg a http://mindprod.com/politics/iraqwarpix.html honlapot. De elég beütni a keresőbe az "Abu Ghraib", a "torture", vagy a "depleteed uranium" kifejezéseket, hogy bőséges anyagot találjunk a művelt nyugat, főleg az USA és Izrael barbárságának a szemléltetésére. (Bár a "fejlett angol demokrácia" sem nagyon marad el mögöttük.) Ha valaki csak egy kicsit is tud angolul, annak ajánlom megtekintésre a http://video.google.com/videoplay?docid=5146778547681767408&hl=de
címen látható filmet. (The doctor, the depleted uranium and dying children - érdekes, hogy a főhős egy zsidó származású német orvos, aki hősies erőfeszítéseket tesz annak érdekében, hogy felnyissa világ szemét arra, hogy az USA már most atomháborút vív. Érted, Zsolt? Atomháborút!) Ami a náci borzalmakat illeti, tessék elolvasni a következő dolgozatot, amelyet egy Angliában élő zsidó, Paul Eisen írt és az Izraelben élő, de ott megkeresztelkedett, volt zsidónak, Israel Shamirnak a honlapján olvasható: http://www.israelshamir.net/Hungarian/Hungarian16.htm. Ma már a nyugati történészek nem a "náci gaztettekkel", hanem a "jó háború" mítoszának a lebontásával és a szövetséges gaztettekkel foglalkoznak. Nézz utána pl. a http://www.ihr.org/ és az http://www.informationclearinghouse.info/ honlapokon. Bőséges anyagot fogsz találni.




Csatoltam is néhány képet a valódi holokausztról, amelyek az áldozatai elevenen égtek meg a"szövetségesek" barbársága miatt.

Az amerikai http://www.ifamericansknew.org/ c. amerikai honlapon, mindjárt a főoldalon, statisztikailag hasonlítják össze a zsidó és palesztin barbárságot. Csak néhány számadat: Izraelt 65 határozatban bélyegezte meg az ENSZ, a palesztinokat egyetlen esetben sem. Jelenleg 10 756 palesztint tartanak fogva a zsidók, a palesztinok egyetlen zsidót. 1967. óta a zsidók 18 147 palesztin lakást romboltak le, a palesztinok egyetlen zsidó lakást sem. A zsidókra jellemző, hogy amikor nagy csindadtrattával kivonultak Gázából, hogy haláltáborrá alakíthassák, minden telepes házat leromboltak és a palesztinokra hagyták a romeltakarítás feladatait. Nem állatok az ilyenek? A zsinagógákat viszont meghagyták, és utána fölháborodtak, hogy a gaz palesztinok lerombolták, "megszentségtelentették" az ő "szent" helyeiket. Izrael az az állam, ahol egy tömeggyilkos terroristát (Baruch Goldstein) szentként tisztelnek. Aki nem harcolt, hanem a moszlim szokás szerint leborulva imádkozó arabokat lőtt le hátulról, gépfegyverrel az Ábrahám mecsetben. Ez szerintük "hőstett" volt. Díszsírhelye van, ahol szentként tisztelik. A "Közel-Kelet egyetlen demkráciájában"! Kell még valami a barbárságról és primitívségről?

Én nem Ahmadinedzsad nem létező atombombájától félek, hanem Izrael létező 200 darabjától és az USA 15 ezer darabjától. Attól, hogy mélyen leszarják az atomsorompó szerződésből fakadó kötelességeiket, és az atomfegyverek leszerelése helyett új generációs fegyverek fejlesztésével foglalkoznak, együtt az angolokkal. Ez a félelmetes, nem a busheri erőmű felépítése, vagy akár Iránnak az atomsorompó egyezményben biztosított jogai.

Az egyik kép felirata: szemet szemért. Ez nem az iszlám, hanem a Talmud törvénye, ha valaki nem tudná. Egyszer olvastam egy zsidó rabbi írását, amelyben azt fejtegette, hogy a talmudizmus mennyivel magasabbrendű, mint a kereszténység, mert nem bocsát meg a bűnösnek, hanem mindig méltó bosszút áll. De erről ír Israel Shamir is a Jiddish Medina c. írásában. (http://www.israelshamir.net/Hungarian/Hungarian.htm). Szerintük a keresztény megbocsátás és ellenségszeretet puhányság. Talán ezért maradt ki a kereszténység megemlítése az EU alkotmányából is. Mert nem a keresztény, hanem a talmudista erkölcsre épül. Nem folytatom. Az ilyen zsidó propaganda anyagok mellé jó volna odatenni a zsidók által a palesztinok ellen elkövetett rémtetteket, amelyeket már zsidó történészek is feldolgoztak. (Pl. Ilan Pappe, de ajánlom az angolul olvasók figyelmébe Gilad Atzmon írásait is. Mindkettőnek van honlapja.) Ezeket nem a Tora Bora hegyei között élő félvad, vallási fanatikusok követték el, hanem Nobel békedíjas zsidó terroristák.

Csak ízelítőül nézd meg a kanadai professzornak, Michel Chossudovskynak a honlapján (http://www.globalresearch.ca/index.php?context=home) a következő felvételeket a zsidó rémségekről: http://www.globalresearch.ca/index.php?context=va&aid=7942. Én olvastam Ahmadinedzsádnak az ENSZ-ben és az egyik amerikai egyetemen elmondott beszédét és az utóbbit követő vita átiratát, valamint az amerikai néphez, Bushhoz és Merkelhez írott leveleit. Meg kell mondanom, hogy nem Ehud Olmert kocsmai kidobólegény stílusa volt, sem Bush bárgyú primitívsége. Ahmadi Nedzsad - a honlapján így írják a nevét, két szóban - közlekedési mérnök, PhD fokozattal és a teheráni műszaki egyetemen dolgozott, az általános mérnöki kar igazgató tanácsának a tagja volt. Ha valaha lesz Magyarországon rendszerváltás, azt nem Bushnak és az EU-nak fogjuk köszönhetni, hanem az olyan politikusoknak, mint Ahmadi Nedzsad, Chavez, Nashrallah - és kapaszkodj meg - Putyin, valamint az iraki és afganisztáni ellenállóknak, bármily barbárok is némelykor (Bár amerikai vélemények szerint a tömeges áldozatokkal járó robbantásokat a CIA szervezi a vallási ellentétek kiélezése érdekében. Ezt nem én mondom, hanem amerikai lapokban lehet olvasni.), továbbá a Hezbollahnak és a Hamasznak. Csak ők képesek megtörni a világ három terrorista "lator-államának", Izraelnek, az USA-nak és Angliának vér- és kőolaj szomját és hatalmi tébolyát, mert csak ők mernek valamit tenni a judeomammonita világuralom ellen. Én Putyint tartom az egyetlen európai politikusnak. Több nincs. A többi nem politikus, hanem kesztyűbáb. Megvesztegetett, hazaáruló csőcselék. Van azért egy magyar kivétel is: Nem, nem Orbán, hanem Patrubány Miklós, aki mellett Orbán egy nímand.

Az egyik képen egy nőt elásnak büntetésből. Nem tudom, hogy nem palesztin nőről van-e szó, akit zsidók ásnak el, mert Szaddam Irakja volt az az arab állam, ahol a nők európai viseletben járhattak, ahol egyetemet végezhettek, ahol végzettségüknek megfelelően dolgozhattak, ahol részt vehettek a közéletben, a politikában. Ez már mind a múlté.

Bush és Izrael zsidó fundamentalistái fegyveres erőszakkal, több mint egy millió ember eggyilkolásával visszaállították az iszlám fundamentalizmust. Ki segítette uralomra a Talibánt? Az USA! Akkor ki felelős ezekért a rémségekért? Az USA, és gazdája, Izrael. Ezután van pofájuk ilyen propaganda anyagokat készíteni, és mi elég hülyék vagyunk ahhoz, hogy segítsünk nekik terjeszteni. Azt is érdemes felidézni, hogy amikor Szaddam az addig őt támogató Amerika bátorításával (Vagy inkább beugratásával! Remélem, Zsolt, ezt tudtad!) megtámadta Kuwaitot, az amerikai TV hálózatok bemutattak egy szemtanút, egy fiatal lányt, aki sírva mesélte el az amerikai TV nézőknek, hogy saját szemével látta, hogy az iraki katonák azt inkubátorokban lévő csecsemőket a földhöz vagdosták. Aztán kiderült, hogy az egész egy megrendezett hazugság volt, a lány a kuvaiti nagykövet lánya volt és a néhány napig tartó háború alatt az USA-ban tartózkodott. De nagyon jó volt a dolog a szentimentális amerikaiak Irak ellen hangolására.

Amikor Bush támadta meg Irakot, első dolga volt a közművek lebombázása. Két óra alatt felszámolták az áramszolgáltatást (ami a genfi egyezmény megszegése!). Ez azt jelentette, hogy minden, érted(?), MINDEN egyes inkubátorban fekvő csecsemő meghalt, megszűnt a dializis lehetősége, az intenzív osztályok minden betege meghalt, a hűtőszekrények, hűtőkamrák nem működtek tovább, gyógyszerek és vérkészítmények tömegével mentek tönkre és az utánpótlás lehetetlen volt, de ennek ellenére nem Bush a barbár, hanem az iraki katonák, akik nem romboltak polgári célpontokat Kuvaitban. Tudod mit mondok? Tudnék megnevezni néhány embert, akire saját kezűleg mérnék 80 botütést, ahogy az egyik kép mutatja, majd utána felhúznám a lámpavasra további embermilliók életének a preventív megmentése érdekében. Én, aki egy csirkét nem tudok levágni! De erőt adna az a tudat, hogy tömegmészárlásokat előznék meg a tettemmel. Sőt, akkor is megtenném, ha utána engem akasztanának föl.

Lehet, hogy nem hiszel nekem, de akkor higgy egy nálam nagyobb tekintélynek. Brzezinsky mondta: "Noha az iráni atomügy komoly, és bizonyos mértékig benne vannak a libanoni ügyben is, a tény az, hogy a kihívás, amit jelentenek, egyáltalán nem közvetlen. Ez azt jelenti, hogy van időnk foglalkozni vele. A nemzetközi politikában néha bölcsebb elhalasztani a veszélyt, mint megpróbálni teljesen kiküszöbölni. Ha ezt tesszük, az erős ellenállást vált ki, ami rossz hatású. Van időnk arra, hogy Iránnal foglalkozzunk, föltéve, hogy a folyamatot sínre tesszük azzal, hogy az atomenergia ügyével foglalkozunk, ami aztán kiterjeszthető úgy, hogy magába foglalja a térség biztonsági kérdéseit is.

Tárgyilagosan szemlélve Irán komoly ország. (Érted, Zsolt!!! Ezt Brzezinski mondja, nem én!)... Kész megérteni. Kész az együttműködésre. Hosszabb történelmi távon minden előfeltétele megvan egy felemelkedő nemzetközi fejlődésre, ha azt az írástudatlanság mértékével, a továbbtanulási lehetőségekkel és a nők társadalmi szerepével mérjük. (Érted, Zsolt? Brzezinski mondaná ezt, ha ott elevenen ásnák el a nőket?) A mullahok Irán múltjához tartoznak, nem a jövőjéhez. Iránban a változás elkötelezettség, nem pedig szembenállás útján fog bekövetkezni. (Érted, Zsolt? Ezt is Brzezinski mondja, nem én! De Te higgy inkább a cionista propagandának)

Ha ilyen politikát folytatunk, talán elkerülhetjük a legrosszabbat. Ha nem ezt tesszük, félek, hogy a térség robbanni fog. Akkor hosszabb távon Izrael életveszélybe fog kerülni." (Egyébként az egész cikket csatolom. Elmélkedhetsz rajta.)

Ami a kivégzéseket illeti: Bush, amikor texasi kormányzó volt, azzal örökítette meg a nevét, hogy a kormányzósága alatt hozták a legtöbb halálos ítéletet, ma pedig az USA a világ vezető állama a börtönlakók abszolút és relatív száma tekintetében. Valaha a Szovjetunió és a Dél-Afrikai Köztársaságé volt ez a dicsőség, most a "bátrak és szabadok országáé", ahol mindenki telefonját és E-mailjét és postáját le szabad hallgatni, ill. elolvasni, ahol a repülőtéren bárkitől elvehetik a laptopját, hogy ellenőrizzék a benne lévő adatokat, ahol embereket bírósági eljárás nélkül korlátlan ideig börtönben lehet tartani, ha azt mondják rá, hogy kulákgyanús, - bocsánat - terrorista gyanús, és ahol egy millió fölött van a hivatalosan nyilvántartott terroristák száma. Paul Craig Roberts, aki valaha Reagan idejében helyettes pénzügyminiszter volt, írja az Airport Gestapo c. írásában (http://www.counterpunch.org/roberts07172008.html):
A nyilvántartott egymillió terrorista egyike "Jim Robertson, korábbi helyettes főállamügyész, aki a legmagasabb szintű, még érvényes átvilágításnak volt alávetve. Valahányszor hivatalos úton van, föltartóztatják egy totálisan használhatatlan terrorista felhajtás miatt, amely nem tud megkülönböztetni egy Jim Robinson nevű személyt, aki valaha az US kormányzat legfelsőbb köreihez tartozott, egy muszlim terroristától.

Mennyire bízhatunk egy olyan hatalomban, amely képtelen megkülönböztetni egy amerikai főállamügyészt egy muszlim terroristától?

Mr. Robison mondta: "Ha biztos volnék abban, hogy Amerika biztonságosabb hely lesz attól, hogy engem zaklatnak a repülőtéren, beletörődnék, de kételkedem benne. Azt gondolom, hogy az én esetem hasonló ahhoz a sok százezer emberéhez, akik rajta vannak ezen a listán és emiatt zaklatják őket."

"Emberek százezrei" egy olyan megfigyelési jegyzékben, amelyhez az égadta világon semmi közük?

Igen! "A Kongresszus tagjait, apácákat, háborús hősöket és más "gyanús egyéneket", olyan nevekkel, mint Robert Johnson és Gary Shmith, ejtett csapdába e jegyzék kaffkai harapófogója, a legcsekélyebb eséllyel arra, hogy kiszabaduljanak" - Mondta Caroline Frederickson az ACLU (Amerikai Polgárjogi Egyesület) washingtoni jogi irodájának az igazgatója. És ez Amerika, nem pedig a náci Németország!"

Tehát ezt egy volt, amerikai helyettes pénzügyminiszter írja. Nem folytatom! Így is túl hosszúra nyúlt. Egy biztos: én nem küldöm tovább az anyagot, de elmentem "Irán ellenes hazug zsidó propaganda" címmel.

Baráti üdvözlettel,
Mihály


*** www.nemzetihirhalo.hu *************

 
 
0 komment , kategória:  Általános  
Címkék: fundamentalistái, megkülönböztetni, visszaállították, pénzügyminiszter, ellenségszeretet, csindadtrattával, ahmadinedzsádnak, kiszabaduljanak, elkötelezettség, föltartóztatják, ifamericansknew, vérkészítmények, használhatatlan, megvesztegetett, kötelességeiket, erőfeszítéseket, végzettségüknek, szövetségesénél, írástudatlanság, eggyilkolásával, kényszerítették, statisztikailag, chossudovskynak, együttműködésre, szemléltetésére, rendszerváltás, globalresearch, romeltakarítás, hűtőszekrények, magyarországon, átvilágításnak, nyilvántartott, szentimentális, politikusoknak, demkráciájában, fejlesztésével, amerikai munkatársam, kezét büntetésből, nyilvános lefejezés, utóbbi kifejezést, művelt nyugat, zsidó származású, náci borzalmakat, következő dolgozatot, honlapján olvasható, nyugati történészek, szövetséges gaztettekkel, valódi holokausztról, áldozatai elevenen, amerikai http, palesztinokat egyetlen, palesztinok egyetlen, Dohán Mihály, Vadai Zsoltnak, Kedves Barátaim, Vadai Zsolt, Kedves Zsolt, National Geographicban, Paul Eisen, Israel Shamirnak, Baruch Goldstein, Israel Shamir, Jiddish Medina, Ilan Pappe, Gilad Atzmon, Tora Bora, Michel Chossudovskynak, Ehud Olmert, Ahmadi Nedzsad, Patrubány Miklós, Szaddam Irakja, Amikor Bush, Dél-Afrikai Köztársaságé, Paul Craig Roberts, Airport Gestapo, Robert Johnson, Gary Shmith, Mondta Caroline Frederickson, Amerikai Polgárjogi Egyesület,
Új komment
Név:
E-mail cím: ( csak a blog tulajdonosa látja )
Kérem írja be a baloldalon látható számot!
Szöveg:  
 
Betűk: Félkövér Dőlt Kiemelés   Kép: Képbeszúrás   Link: Beszúrás

Mérges Király Szomorú Kiabál Mosoly Kacsintás haha hihi bibibi angyalka ohh... ... buli van... na ki a király? puszika draga baratom... hát ezt nem hiszem el haha-hehe-hihi i love you lol.. nagyon morcika... maga a devil pc-man vagyok peace satanka tuzeske lassan alvas kaos :) bloaoa merges miki idiota .... sir puszika
 
 
Félkövér: [b] Félkövér szöveg [/b]
Dőlt: [i] Dőlt szöveg [/i]
Kiemelés: [c] Kiemelt szöveg [/c]
Képbeszúrás: [kep] http://...../kep.gif [/kep]
Linkbeszúrás: [link] http://tvn.hu [/link]
ReceptBázis
Bulgur gombával és csikemellel...
Epres túrótorta
Mákos-almás süti
Lazac édesköményes-citromos rizottóval
Részeges nyúl
Sült hekk
Zöldséges, tepsis krumpli
Cukkinis, padlizsános egytálétel
Pirított gomba sárgarépával
Sajttal töltött gomba
még több recept
Tudjátok ?
Belétünk a Sárkány évébe, béke vagy nagyobb háború vár ránk?
Még zöld a chili paprikám, ha beviszem a lakásba tovább fejlődik?
Tényleg hasznos gyógynövény a csalán?
Mi a teendő a novemberi Rododendron bimbóval?
Az álmoknak valóban van jelentése?
még több kérdés
Blog Címkék
Facebookon kaptam  Facebookon kaptam  Szép estét kedves látogatóimna...  Facebookon kaptam  Viharban csak az a fa marad ál...  Gábor Dénes gondolata  Facebookon kaptam  Facebookon kaptam  Facebookon kaptam  A végzet az  Facebookon kaptam Krisztinától  Facebookon kaptam  Őrangyalod, ha vigyáz rád...  Facebookon kaptam  Facebookon kaptam Krisztinától  Facebookon kaptam  Paul David Tripp Április 23  Facebookon kaptam  Ma a legtöbb civilizált ember ...  Aki szeret, annak senki sem id...  Facebookon kaptam  A fák lelke  Szép estét kedves látogatóimna...  Facebookon kaptam  802 esztendeje, 1222. április ...  Aki a sorsa útján jár, gyakran...  A világnak égető szüksége van ...  Nagyon furcsa szeretni valakit...  Facebookon kaptam  Amit átélünk,  Facebookon kaptam  Maradék idő  Kamarás Klára : Leszünk-e...?  Facebookon kaptam  Őrangyalod, ha vigyáz rád...  Facebookon kaptam  Fodor Ákos költő,  Facebookon kaptam  A végzet az  A Mester kezének érintése  Gaál Viktor gondolata  Miért nem menti meg Jézus...  Semmit ne higgy el  Különös!  Facebookon kaptam  Sokkal bölcsebb a természet,  Facebookon kaptam  Az embernek a társa: hiányzik.  Föld napja április 22  Paul David Tripp Április 26  Naplemente  Facebookon kaptam  A könnyek összegyűjtése  Minden szülő a lényével nevel.  Becsüld meg azt amid van,...  Facebookon kaptam Krisztinától  Jó éjszakát  Föld napja április 22  Minden szülő a lényével nevel.  Facebookon kaptam  A Föld napja  Föld napja április 22  Facebookon kaptam  Facebookon kaptam  Minden gyerek jó.  Szép Ernő - Virágzó akácfák  Facebookon kaptam  Ma a legtöbb civilizált ember ...  Facebookon kaptam  Mindenünk, amink van, amit sze...  Lábad nyomát megőrzi a föld.  Két tekintet van  Facebookon kaptam  Az embernek a társa: hiányzik.  A könnyek összegyűjtése  Becsüld meg azt amid van,...  Az embernek a társa: hiányzik.  Nehezen engedem  Facebookon kaptam  William Shakespeare idézet  Facebookon kaptam  Nehezen engedem  Föld napja április 22  Szent György napi hiedelmek, s...  Facebookon kaptam  Facebookon kaptam  Facebookon kaptam  Facebookon kaptam  Kellemes esti időtöltést  Facebookon kaptam Mírjam barát...  Facebookon kaptam  Esti kép  Ma  Szép estét  Esti kép  Lábad nyomát megőrzi a föld.  Föld napja április 22  Facebookon kaptam  Föld napja április 22  Minden szülő a lényével nevel. 
Bejegyzés Címkék
amerikai munkatársam, kezét büntetésből, nyilvános lefejezés, utóbbi kifejezést, művelt nyugat, zsidó származású, náci borzalmakat, következő dolgozatot, honlapján olvasható, nyugati történészek, szövetséges gaztettekkel, valódi holokausztról, áldozatai elevenen, amerikai http, palesztinokat egyetlen, palesztinok egyetlen, zsidókra jellemző, palesztinokra hagyták, romeltakarítás feladatait, zsinagógákat viszont, tömeggyilkos terroristát, moszlim szokás, atomsorompó szerződésből, atomfegyverek leszerelése, busheri erőmű, atomsorompó egyezményben, zsidó rabbi, talmudizmus mennyivel, keresztény megbocsátás, kereszténység megemlítése, talmudista erkölcsre, ilyen zsidó, zsidók által, palesztinok ellen, angolul olvasók, kanadai professzornak, következő felvételeket, zsidó rémségekről, egyik amerikai, utóbbit követő, amerikai néphez, teheráni műszaki, általános mérnöki, tagja volt, olyan politikusoknak, tömeges áldozatokkal, vallási ellentétek, világ három, judeomammonita világuralom, egyetlen európai, magyar kivétel, egyik képen, millió ember, iszlám fundamentalizmust, fiatal lányt, iraki katonák, földhöz vagdosták, megrendezett hazugság, kuvaiti nagykövet, néhány napig, szentimentális amerikaiak, közművek lebombázása, genfi egyezmény, dializis lehetősége, intenzív osztályok, utánpótlás lehetetlen, lámpavasra további, preventív megmentése, nálam nagyobb, iráni atomügy, libanoni ügyben, nemzetközi politikában, erős ellenállást, folyamatot sínre, atomenergia ügyével, térség biztonsági, felemelkedő nemzetközi, írástudatlanság mértékével, továbbtanulási lehetőségekkel, mullahok Irán, változás elkötelezettség, cionista propagandának, térség robbanni, egész cikket, kivégzéseket illeti, kormányzósága alatt, legtöbb halálos, világ vezető, börtönlakók abszolút, repülőtéren bárkitől, benne lévő, millió fölött, hivatalosan nyilvántartott, nyilvántartott egymillió, legmagasabb szintű, totálisan használhatatlan, muszlim terroristától, olyan hatalomban, amerikai főállamügyészt, olyan megfigyelési, égadta világon, , ,
2024.03 2024. április 2024.05
HétKedSzeCsüPénSzoVas
1234567
891011121314
15161718192021
22232425262728
2930 
Blog kereső


Bejegyzések
ma: 0 db bejegyzés
e hónap: 0 db bejegyzés
e év: 0 db bejegyzés
Összes: 7719 db bejegyzés
Kategóriák
 
Keresés
 

bejegyzések címeiben
bejegyzésekben

Archívum
 
Látogatók száma
 
  • Ma: 1613
  • e Hét: 7121
  • e Hónap: 15725
  • e Év: 51666
Szótár
 




Blogok, Videótár, Szótár, Ki Ne Hagyd!, Fecsegj, Tudjátok?, Receptek, Egészség, Praktikák, Jótékony hatások, Házilag, Versek,
© 2002-2024 TVN.HU Kft.